Egy jó szakajtó elengedhetetlen kelléke a házi kenyér készítésének. 


A természetes alapanyagból fonott kosár  egyenletes hőmérsékletet biztosít a kenyér kelésztéséhez és a klasszikus vekni forma eléréséhez.

A kosár használható tészta kelesztéséhez, kenyér tárolásához és kínáláshoz is. 

Alapanyaga: káka (természetes, hazai vizi növényünk, mely megújúló forrásból származik)


A szakajtót tartozéka vászon bélés, melyet ajándékba adok a termékhez.


Ez a méretű szakajtó kosár maximum 1kgos kenyér kelesztésére szolgál. Figyelem, a termék csak kelesztéshez használható, sütéshez nem!


Mérete: alsó átmérő 10 cm, felső átmérő 23 cm, magasság 12 cmFENNTARTHATÓSÁG, KÖRNYEZETTUDATOSSÁG, MEGÚJÚLÁS Fontos missziónak tartom, hogy megismertessem a magyar emberekkel a hazánkban fellelhető természetes anyagokat, és az azokban rejlő csodát. Hiszem, hogy ezen anyagokból készített termékek időtállók és jól beilleszthetők mai lakástrendekbe és divattermékek közé is. Az alapanyagokat (gyékény, káka) minden évben én gyűjtöm, így pontosan tudom annak származási helyét. Gondosan odafigyelek az anyagok szárítására, tárolására. Mielőtt termék lesz az alapanyagból, újra válogatásra kerül, így tudom garantálni a jó minőséget. Termékeimmel szeretnék alternatívát nyújtani azoknak, akik számára fontos, a környezettudatosság és fenntarthatóság. A folk&VINTAGE termékek hazai anyagokból hagyományos technikával készített minőségi termékek, melyek a természet harmóniáját nyújtják.

 

Szakajtó - kerek kenyérkelesztő kosár ajándék béléssel

  • Cikkszám: szakajto2
  • Készletinfó: Raktáron
  • 6 400 Ft


Címkék: szakajtó, kenyérkelesztő kosár, fenntarthatóság, fonott kosár, gyékénykosár, kenyérsütés,

Az árak forintban értendőek. Az Eladó alanyi adómentes ÁFA értékesítés szempontjából, így az áraknak ÁFA tartalma nincs.