Élményfonó workshop Hollókőn – Kínáló kosár készítése

Szeretnél egy egyedi és különleges kosarat készíteni magadnak vagy ajándékba? Közben megismerkedni egy különleges alapanyaggal és új kézműves technikákkal? Akkor szeretettel hívlak Hollókőre az élményfonó műhelyembe, hogy készítsünk együtt valami szépet.

A workshop során egy kisebb kosarat fogunk fonni kákából. Nemcsak egy új kézműves technikát fogok neked megtanítani, hanem sok ismeretet adok át az alapanyag használatával, gyűjtésével, tárolásával kapcsolatban is. Így későbbiekben is fogod tudni hasznosítani a megszerzett tudásod.

A részvételhez semmiféle előképzettség nem szükséges! Az alapanyagokat és az eszközöket természetesen én fogom biztosítani a foglalkozáshoz mely időtartama kb 5-6 óra.

Te csak a lelkesedésedet, jókedvedet és nyitottságodat hozd magaddal.

HELYSZÍN:

Hollókőn gyönyörű falujában a Folk&VINTAGE élményfonó műhelyben.

A workshop alatt teával, kávéval, házi szörppel és süteménnyel kedveskedek nektek.
A foglalkozás után akinek lesz kedve, szívesen bemutatom Hollókőt egy sétával egybekötve.

A WORKSHOP DÍJA:

12500 Ft,
mely minden költséget tartalmaz.

Kiscsoportban fogunk dolgozni, így tudom biztosítani, hogy mindenkire maximálisan oda tudjak figyelni, így a foglalkozás létszáma maximum 5 fő.

Jelentkezni írásban az info@folkandvintage.hu elérhetőségen tudtok. A regisztráció az előleg befizetésével válik véglegessé, melyet jelentkezés után a megadott számlaszámra tudtok befizetni majd.

IDŐPONT:

2022. július 9. szombat 10 órától