Kézműves foglalkozás a műhelyben

Fontosnak tartom hagyományaink tovább örökítését, ezért rendszeresen vállalok kézműves oktatást gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt.

Kézműves foglakozás igényelhető iskolai programokra, rendezvényekre, fesztiválokra, táborokra.

Hangulatos környezetben lehetőség van élményfonó programon részt venni.

Nemcsak a kisebb gyermekeknek, de még a nagyobbaknak is nagy élmény a természetes anyagokkal való alkotás.

Kézműves programot az adott korhoz igazítom, így mindenkinek garantált a sikerélmény.

Élményfonó Kézműves Műhely Hollókőn

A nagyobbak, felnőttek számára ajánlom a 2-4 órás workshopok-at, ahol már kosarat, táskát, vagy egyéb tárgyat fonunk.  

Gyermekek számára ajánlom a rövidebb időtartamú foglalkozásokat, ahol csuhéból készítünk egyszerűbb állatfigurákat, virágot, babát.

Kérj egyedi árajánlatot kézműves foglalkozásra, workshopra!

Workshop


AKTUÁLIS WORKSHOPOK BUDAPESTEN A KÉZ-MŰ-HELY -ben

Élményfonó workshop Budapesten a Kéz-Mű-Helyben február 17-én.
 
Gyere és fedezz fel új kézműves technikákat és ismerj meg egy különleges fonható növényt a KÁKÁT. Biztos te is hallottad már a mondást, hogy „Kákán is csomót keres”. Valójában ezen a szép növényen nincsennek csomók, de a kézműves workshop alatt fonunk majd rá néhányat. 😊
 
A foglalkozás során nemcsak egy új kézműves technikát fogok neked megtanítani, hanem sok ismeretet adok át az alapanyag használatával, gyűjtésével, tárolásával kapcsolatban is. Így későbbiekben is fogod tudni hasznosítani a megszerzett tudásod. A workshop végére pedig lesz egy szép fonott kosarad, melyhez a végén ajándékba adok egy bélést is.
A részvételhez semmiféle előképzettség nem szükséges! Az alapanyagokat és az eszközöket természetesen én fogom biztosítani a foglalkozáshoz mely időtartama kb 5-6 óra. Kiscsoportban fogunk dolgozni, így tudom biztosítani, hogy mindenkire maximálisan oda tudjak figyelni, így a foglalkozás létszáma maximum 6 fő.
 
Jelentkezni írásban az info@folkandvintage.hu elérhetőségen tudtok.
A regisztráció az előleg befizetésével válik véglegessé, melyet jelentkezés után a megadott számlaszámra tudtok befizetni majd.
 
A WORKSHOP DÍJA: 12500 Ft, mely minden költséget tartalmaz.

WORKSHOP VÉLEMÉNYEK

 

„Szombaton én is betekinthettem a barátnőimmel egy kicsit Hollókő múltjába és jelenébe. Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk a Kiss házaspár otthonában, műhelyében (Folk&vintage). Épp egy imázs film forgatása miatt népviseletben láthattuk a fiatalokat is. A délutánt Tünde műhelyében töltöttük és egy kis mécsestartó elkészítésével foglalatoskodtunk. Hamar rájöttünk, hogy nem is olyan könnyű szakma, ez a kákafonás. Arról nem is beszélve, hogy előkészítve kaptunk mindent. Szeretettel ajánlom mindenkinek, hogy ha Hollókőre látogat ne hagyja ki a Folk&vintage műhelyt és tanuljon meg elkészíteni egy kákából font remekművet, amellyel az otthonát díszítheti.”

 

„Autentikus környezetben alkothattunk csuhéból angyalt, virágot. A tulajdonos nagyon kedves, barátságos, jót beszélgettünk a foglalkozás közben. Nagyon jó élmény volt."